Jogurtinis pyragas su braškėmis: gaivus ir puikaus skonio - pagaminti labai paprasta!

Paragaukite šį nuostabų deserta:

Ingredientai

Pagrindas

Sausainiai 360 g

Sviestas Rimi 200 g

Braškių ir jogurto sluoksnis

Braškės 400 g

Cukraus milteliai 200 g

Kreminis sūris (kambario temperatūros) 220 g

Graikiškas jogurtas 560 g

Želatina 30 g

Papuošimui

Braškės 

Mėta

Instrukcijos

Paruoškite 22 cm torto formą, į ją įdėdami kepimo popierius.

Sausainius sutrupinkite iki smulkių trupinių, supilkite lydytą sviestą ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Tešlą sudėkite į pyrago formą ir stipriai paspaudus išlyginkite.

Braškės susmulkinkite blenderiu iki vientisos masės.

Į didelį dubenį suberkite kreminį sūrį ir cukraus pudrą ir sumaišykite mikseriu iki vientisos masės. Įmaišykite graikišką jogurtą. Tada supilkite braškių tyrę ir viską dar kartą išmaišykite. 

Želatiną užpiltikite vandeniu ir leisti išbrinkti 10 min. Tada ją ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir supilkite į grietinėlės masę. Gerai išmaišykite. 

Masę supilkite ant pyrago pagrindo ir palikite stingti šaldytuve, bent 3 val.

Papuoškite šviežiomis braškėmis ir mėtų lapeliais.

Sidebar placeholder