Viskas gerai, išskyrus, kad balandėlius volioja miltuose ir visiškai nereikalingas joks buljonas.Balandėliai labai gražiai apkepinami ir be miltų, gaunasi puikus skonis.O buljonas nereikalingas, nes tiek iš pačių įdarytų faršu balandėių jo beverdant susidaro:gaunasi ir mėsos ir daržovių kartu buljonas.Kas per daug tas nesveika ir nereikalinga.Šiaip tai tikras, geras balandėlių receptas.
Juva
Juva,
Į faršą dedu kiaušinį ir savo pagamintos vegetos (iš 7 dalių naminių daržovių), jei kam bus įdomu , galėsiu parašyti.
Ilka
Ilka,
Pritariu, nereikalinga balandėlius apvolioti su miltais ir kepti .
Jūrate
Jūrate ,
Be voliojimo į miltus,,skanesni,miltai sugadiną skonį.
Jūrate
Jūrate ,
Be voliojimo į miltus,,skanesni,miltai sugadiną skonį.
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Viskas gerai, išskyrus, kad balandėlius volioja miltuose ir visiškai nereikalingas joks buljonas.Balandėliai labai gražiai apkepinami ir be miltų, gaunasi puikus skonis.O buljonas nereikalingas, nes tiek iš pačių įdarytų faršu balandėių jo beverdant susidaro:gaunasi ir mėsos ir daržovių kartu buljonas.Kas per daug tas nesveika ir nereikalinga.Šiaip tai tikras, geras balandėlių receptas.
Į faršą dedu kiaušinį ir savo pagamintos vegetos (iš 7 dalių naminių daržovių), jei kam bus įdomu , galėsiu parašyti.
Pritariu, nereikalinga balandėlius apvolioti su miltais ir kepti .
Be voliojimo į miltus,,skanesni,miltai sugadiną skonį.
Be voliojimo į miltus,,skanesni,miltai sugadiną skonį.
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.