Kaip iš vištienos pašalinti antibiotikus: pamirkykite ją šiame marinate

(7)

Jei abejojate vištienos kokybe, papasakosime, kaip namuose iš vištienos pašalinti antibiotikus.

Vištiena yra viena populiariausių mėsos rūšių šiais laikais. Ją lengva valgyti, greitai paruošti ir palyginti nebrangiai kainuoja.

Tačiau daugelis žmonių atsargiai žiūri į parduotuvėje pirktą vištieną, manydami, kad ji gali būti "prifarširuota" antibiotikų ir kitų pavojingų medžiagų.

Yra keli paprasti ir veiksmingi būdai, kaip namuose iš mėsos pašalinti hormonus ir antibiotikus.

Kaip atsikratyti antibiotikų vištienoje

Prieš kepant mėsą pamirkykite

Paukštieną (ar kitą mėsą) mirkykite vandenyje, paprastame arba mineraliniame, bent 1 valandą.

Galite pasiruošti marinatą: į vandenį įberkite šiek tiek druskos (3-4 valg. š.) arba citrinos sulčių (2-3 valg. š.), arba 0,5 šaukštelio citrinos rūgšties - vanduo "ištrauks" kenksmingas medžiagas.

Prieš verdant nuo skerdenos ar mėsos pašalinkite odą ir riebalus - juose kaupiasi daugiausia kenksmingų medžiagų.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder