Ingredientai:
4 kiaulienos nugarinės pjausniai (po 160–180 g),
6 pievagrybiai, 1 vidutinis svogūnas,
40 g adžikos,
2 pomidorai,
100 g sūrio,
druskos,
maltų pipirų pagal skonį,
aliejaus kepti.
Gaminimas.
Grybus, svogūną susmulkinti ir kepinti, kol įgaus rusvai auksinį atspalvį. Paskaninti prieskoniais. Kiekvieną pjausnį pamušti iki maždaug 9 mm storio, įtrinti prieskoniais ir greitai apkepti abi puses ant didelės kaitros.
Tada mėsą iš abiejų pusių aptepti adžika ir sudėti į kepimo indą.
Pomidorus supjaustyti plonomis riekelėmis ir sudėti ant mėsos. Grybus su svogūnais sudėti ant pomidorų ir viską užberti tarkuotu sūriu.
Kepti 15 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 ℃. Patiekti iš karto.
Skanaus!
Priekavos.lt

Rašyti komentarą