Kiaušinių neverdu, o paruošiu kitaip: bukoje pusėje, kur yra oro ertmė, praduriu lukšte skylę, dedu į verdantį vandenį ir kai tik vanduo pakartotinai užverda, išjungiu ugnį ir palieku uždengtą puodą apie 10 min. pastovėti. Po to viską pakišu po šaltu vandeniu, kad atvėstų. Tokiu būdu kiaušinio nepervirsi ir visada jis bus skanus.
Gintas
Gintas,
Tikras apsurdas!
Kiekvienas kiaušinis skirtingo didžio! Kiekvienam skirtinga formulė!
Logikos jokios!
Gintas
Gintas,
Tikras apsurdas!
Kiekvienas kiaušinis skirtingo didžio! Kiekvienam skirtinga formulė!
Logikos jokios!
Valjan
Valjan,
Ėjau į pirmą klasę ir jau tada žinojau, kad skaniausias kiaušinis yra virtas 5 minutes.
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Kiaušinių neverdu, o paruošiu kitaip: bukoje pusėje, kur yra oro ertmė, praduriu lukšte skylę, dedu į verdantį vandenį ir kai tik vanduo pakartotinai užverda, išjungiu ugnį ir palieku uždengtą puodą apie 10 min. pastovėti. Po to viską pakišu po šaltu vandeniu, kad atvėstų. Tokiu būdu kiaušinio nepervirsi ir visada jis bus skanus.
Tikras apsurdas!
Kiekvienas kiaušinis skirtingo didžio! Kiekvienam skirtinga formulė!
Logikos jokios!
Tikras apsurdas!
Kiekvienas kiaušinis skirtingo didžio! Kiekvienam skirtinga formulė!
Logikos jokios!
Ėjau į pirmą klasę ir jau tada žinojau, kad skaniausias kiaušinis yra virtas 5 minutes.
Rašė labai kvailas žmogus. Labai.
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.