Tinka faršas, daržovės, sūris, grybai. Įdomią natą įdarui suteiks juodos ar žalios alyvuogės. Tarp kitko,mini picos padą iš vidaus galima sutepti kečupu ar kitu padažu.
Ingredientai:
– 400 g riestainėlių
– 100 g dešros
– 100 g bet kokio sūrio
– 1 pomidoras
– 1 paprika
– 2 valgomieji šaukštai majonezo
– žalumynai
– 400 ml pieno
Paruošimas:
1. Traškučius reikia padalinti į 2 dalis: pirmoji eis farširavimui, iš antros reikia padaryti padą. Ant vieno pilno traškučio (riestainio) eina ½ traškučio. Kitaip tariant, traškučius reikia išdėlioti į 2 indus proporcija.
2. Tuos traškučius, iš kurių bus daromas padas, reikia iškart užpilti pienu, kad jie kaip reikiant permirktų.
3. Dešrą, sūrį, pipirą, pomidorą supjaustyti smulkiais kubeliais.
4. Žalumynus smulkiai sukapoti.
5.Sumaišyti visus ingredientus ir įdėti porą šaukštelių majonezo.
6. Užmerktus traškučius nupilti per sietą ir sutrinti šakute į vienalytę masę, panašią į košelę.
7. Likusius traškučius užpilti pienu taip, kad jis dengtų traškučius iki pusės. Naudokite tą patį pieną. Po 3-4 min apverskite traškučius, kad jie sudrėktų tolygiai.
8. Drėgnus traškučius išdėkite ant skardos, išdėkite ant skardos, užtiestos pergamentu.
9. Iš mirkytos košelės suformuokite padą.
10. Paskirstykite įdarą.
11. Pašaukite kepti į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę kol išsilydys sūris.
Skanaus!
Rašyti komentarą