Tačiau ar esate girdėję apie meksikietišką moliūgų karštą šokoladą? Turbūt ne. Kad ir kaip komplikuotai skambėtų, pažadame - šiuo gėrimu tikrai nenusivilsite. Meksikietiški prieskoniai leis sušilti šaltų vakarų metu.
Jums reikės:
Moliūgų prieskonių karštam šokoladui reikės:
- 4 puodelių pieno
- 1 plytelės meksikietiško šokolado
- 1 šaukštelio moliūgų prieskonių
- ½ puodelio moliūgų tyrės
- 1 šaukštelio vanilės ekstrakto
Cinamoniniam puodelio kraštui reikės:
- 1 puodelio karamelinio sirupo
- ⅓ puodelio cinamono
Gaminimas:
Mažame dubenyje sumaišykite pieną, moliūgo prieskonius ir šokoladą. Naudokite medinį šaukštą ir gerai išmaišykite. Dėkite puodą ant nedidelės kaitros ir maišykite 3-5 minutes. Įdėkite moliūgų tyrės, vanilės ir išplakite. Tekstūra turėtų būti švelni, blizgi ir “sunki”.
Supilkite karamelės sirupą į lėkštę. Įdėkite stiklinę dugnu į viršų į karamelės sirupą, jog stiklinės kraštas pasidengtų karamele. Vėliau kitoje lėkštėje suberkite cinamoną ir padenkite stiklinę ir cinamonu.
Patiekite šiose stiklinėse su plakta grietinėle.
Skanaus!
Šaltinis: https://theeverygirl.com/pumpkin-spice-mexican-hot-chocolate
Rašyti komentarą