Obuolių pyragas, tiesiog tirpstantis burnoje! Mano mėgstamiausias receptas, kepu visus metus! (1)

Tai vienas mėgstamiausių obuolių pyragų, jis labai greitai paruošiamas, yra purus ir skanus. Jei ieškote fantastiško deserto prie kavos, būtinai išbandykite ir įsitikinkite patys.

Tiesiog sumaišykite pyragui skirtus ingredientus viename dubenyje ir paprasčiausiai iškepkite. Mes radome šį fantastišką receptą jums „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

2 kiaušinių

cukraus – 150 g

sviesto – 80 g

pieno – 180 ml

paprastų miltų (gali būti pusiau rupūs) – 300 g

kepimo miltelių – 5 g

3 obuolių

Gaminimo eiga:

Įmuškite kiaušinius, suplakite su cukrumi iki putų konsistencijos.

Įpilkite ištirpinto sviesto ir pieno.

Gerai išmaišykite, kad sumaišytų visi ingredientai.

Miltus persijokite kartu su kepimo milteliais.

Įmaišykite juos į kiaušinių mišinį ir maišykite, kad susidarytų vienalytė tešla.

Tuomet galite paruošti obuolius, jei nenorite, net nereikia jų nulupti, tereikia kruopščiai nuplauti.

Obuolius supjaustykite dideliais kubeliais ir tada suberkite į tešlą.

Dabar tiesiog įdėkite obuolius į tešlą ir sumaišykite.

Kepimo formą patepkite aliejumi.

Supilkite tešlą, išlyginkite ir įdėkite kepti.

Kepkite apie 30-35 minutes 180°C temperatūroje.

Iškepus galite apibarstyti cukraus pudra.

Patiekite atvėsusį.

Linkime gero skonio!

Raktažodžiai
Puikus pyragas
Beta, 2021-10-03 10:57
Sidebar placeholder