Sūrio lazdelės orkaitėje - vienas skaniausių užkandžių

Traškios išorėje ir sultingos viduje - šios mozzarella sūrio lazdelės taps tikra žvaigžde jūsų vakarėlyje. Pamirškite parduotuvėje pirktas sūrio lazdeles - pasigaminkite jas namie.

 

Jums reikės:

    6 sūrio lazdelių
    ¼ stiklinės miltų
    3 kiaušinių
    2 šaukštų vandens
    1 stiklinės džiūvesėlių

    2 šaukštų lydyto sviesto
    1½ šaukštelio druskos
    ¼ šaukštelio pipirų
    1 stiklinės marinara/spagečių padažo 

Gaminimas:

Į kepimo skardą įklokite kepimo popierių.

Perpjaukite sūrio lazdeles per pusę. 

Sudėkite miltus į gilų dubenį. Kitame dubenyje išplakite kiaušinius ir vandenį. Trečiame dubenyje sumaišykite džiūvesėlius, sviestą, druską ir pipirus. 

Pavoliokite kiekvieną lazdelę miltų, vėliau kiaušinio , o dar vėliau džiūvesėlių mišinyje. Vėliau dar kartą pakartokite ir pavoliokite kiaušinio ir džiūvesėlių mišinyje. Lazdelė turėtų būti pavoliota 5 kartus. 

Sudėkite lazdeles į paruoštą dubenį ir laikykite šaldiklyje nuo 30 minučių iki 24 valandų.

Kai norėsite iškepti lazdeles, jas kepkite 220 C temperatūroje. Kepkite 10-20 minučių, kol lazdelės įgaus auksinę spalvą. 

Patiekite su marinara/spagečių padažu.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder