Jums reikės:
6 sūrio lazdelių
¼ stiklinės miltų
3 kiaušinių
2 šaukštų vandens
1 stiklinės džiūvesėlių
2 šaukštų lydyto sviesto
1½ šaukštelio druskos
¼ šaukštelio pipirų
1 stiklinės marinara/spagečių padažo
Gaminimas:
Į kepimo skardą įklokite kepimo popierių.
Perpjaukite sūrio lazdeles per pusę.
Sudėkite miltus į gilų dubenį. Kitame dubenyje išplakite kiaušinius ir vandenį. Trečiame dubenyje sumaišykite džiūvesėlius, sviestą, druską ir pipirus.
Pavoliokite kiekvieną lazdelę miltų, vėliau kiaušinio , o dar vėliau džiūvesėlių mišinyje. Vėliau dar kartą pakartokite ir pavoliokite kiaušinio ir džiūvesėlių mišinyje. Lazdelė turėtų būti pavoliota 5 kartus.
Sudėkite lazdeles į paruoštą dubenį ir laikykite šaldiklyje nuo 30 minučių iki 24 valandų.
Kai norėsite iškepti lazdeles, jas kepkite 220 C temperatūroje. Kepkite 10-20 minučių, kol lazdelės įgaus auksinę spalvą.
Patiekite su marinara/spagečių padažu.
Rašyti komentarą