© cookieandkate nuotr.
Sveikuoliški obuolių keksiukai - pagaminsite greitai ir mėgaukites be sąžinės graužimo
Jums reikės:
- 1 ¾ stiklinės pilno grūdo miltų
- 1 ½ šaukštelio kepimo miltelių
- 1 šaukštelio cinamono
- ½ šaukštelio druskos
- 1 stiklinės tarkuotų obuolių
- 1 stiklinės į gabalėlius pjaustytų obuolių
- ⅓ stiklinės aliejaus
- ½ stiklinės medaus
- 2 kiaušinių
- ½ stiklinės graikiško jogurto
- ½ stiklinės obuolių uogienės
- 1 šaukštelio vanilės ekstrakto
- 1 šaukšto cukraus
Gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 220C. Jei būtina, keksiuko formeles ištepkite sviestu ar aliejumi.
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską. Sudėkite tarkuotus obuolius ir pjaustytus obuolius. Išmaišykite.
Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite aliejų, medų ir išplakite elektriniu trintuvu. Įmuškite kiaušinį, išplakite mišinį, vėliau įmaišykite jogurtą, uogienę, vanilę.
Sumaišykite sausuosius ingredientus su šlapiais. Tešla turėtų būti tiršta. Padalinkite tešlą į keksiukų formeles. Apibarstykite cukrumi. Kepkite keksiukus 13 - 16 minučių, kol keksiukai pilnai iškeps.
Skanaus!
Šaltinis: https://cookieandkate.com
Rašyti komentarą