3 paprasti ingredientai - pasakiško skonio kreminis desertas

(1)

3 ingredientų receptas su pekano riešutais ir klevų sirupu. Labai gardus desertas, kuris patiks visiems.

Ingredientai:

  • 2 puodeliai pekano riešutų
  • 4 puodeliai gryno klevų sirupo
  • 2 puodeliai riebios grietinėlės

1/2 arbatinio šaukštelio druskos

Nesūdyto sviesto (skardai)

Speciali įranga

Saldumynų / kepimo termometras

Gaminimas:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 350 °F. Kepkite pekano riešutus ant kepimo skardos, vieną kartą pamaišydami, kol jie taps kvapnūs ir šiek tiek patamsės (10-15 min.). Atvėsinkite, tada stambiai sukapokite.
  2. Tuo tarpu sviestu patepkite kepimo formą.
  3. Prie didelio puodo sunkiu dugnu arba olandiškos orkaitės, pastatytos ant vidutinės ugnies, pritvirtinkite saldainių termometrą.
  4. Klevų sirupą, grietinėlę ir druską nuolat plakdami užvirinkite. Nustokite plakti ir toliau virkite, kol termometras parodys 238 °F, apie 40 minučių. Iš karto nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti iki 130 °F, apie 40 minučių.
  5. Perkelkite į maišytuvą arba naudokite elektrinį maišytuvą ar medinį šaukštą ir plakite vidutiniu greičiu, kol kremas taps standus ir nepermatomas, apie 12 minučių. Sudėkite pekano riešutus. Sukrėskite viską į paruoštą skardą; išlyginkite paviršių.
  6. Šaldykite, kol atvės ir sutvirtės, apie 2 valandas.

Virėjų pastaba

Būtinai naudokite gryną klevų sirupą. Kepant sirupas su priedais gali išsiskirti.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder