Džine marinuoti agurkai kitaip: ypatingo skonio receptas

Kas sakė, kad marinuoti agurkai - tai tik klasikinis sūrymas, išbandykite visiškai naują receptą, kuris pakeis jūsų požiūrį į šį paprastą užkandį.

„Standish Cocktails“ puslapyje pasidalijome įdomiu agurkų marinavimo būdu, kuris neabejotinai patiks išskirtinių skonių gerbėjams. Virkite juos džine.

Ingredientai:

  • Agurkai
  • Česnakai
  • Lauro lapai 2-3 vnt.
  • Agurkų sūrymas
  • Džinas

Paruošimas:

  1. Agurkus perpjaukite išilgai į keturias dalis, kad susidarytų tvarkingi, ilgi griežinėliai.
  2. Paimkite švarų stiklinį indą ir sandariai sudėkite agurkų griežinėlius.
  3. Į stiklainyje esančius agurkus sudėkite smulkintą česnaką ir kelis lauro lapelius.
  4. Užpilkite agurkus sūrymu, bet viršuje palikite šiek tiek vietos kitam ingredientui.
  5. Jei neturite paruošto sūrymo, galite greitai jį pasigaminti namuose. Pagrindiniai ingredientai yra vanduo, actas, druska, cukrus ir mėgstami prieskoniai.
  6. Užpildykite stiklainį džinu iki pat viršaus. Svarbu: naudokite kokybišką džiną, nes jo skonis turės tiesioginės įtakos galutiniam rezultatui.
  7. Švelniai išmaišykite stiklainio turinį, kad džinas tolygiai pasiskirstytų marinate. Tai galima padaryti švelniai pakratant stiklainį.
  8. Įdėkite stiklainį į šaldytuvą ir leiskite agurkams kurį laiką pastovėti. Idealus laikas - 24 valandos. Per tą laiką jie sugers visus aromatus ir taps nepaprastai skanūs.
  9. Paruošti agurkai yra universalus užkandis, tinkantis tiek prie klasikinių kokteilių, tiek prie lengvų patiekalų. Jie taps tikra šventinio stalo puošmena arba netikėtu akcentu per draugišką vakarėlį.
  10. Tad nebijokite eksperimentuoti ir nustebinkite save bei savo svečius. Džine marinuoti agurkai - tai skonis, kurį tikrai įsiminsite.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder