Gaivus abrikosų varškės desertinis pyragas: paprasti ingredientai - tiesiog tirpsta burnoje!

Nustebsite, kaip paprasta pagaminti šį nuostabų, gaivų ir labai skanų desertą, kuris atrodo tiesiog puikiai:

Reikės:

  • Abrikosai - 450 g
  • Varškė - 400 g
  • Grietinė - 150 g
  • Pienas - 150 ml
  • Želatina - 20 g
  • Cukrus - 4 šaukštai (desertas nebus labai saldus)
  • Vanilinas (galima apsieiti ir be jo)

Gaminimas:

  1. Želatiną užpilkite šaltu pienu, išmaišykite ir palikite išbrinkti (15 min.).
  2. Tada pieną su želatina pašildykite, bet neužvirinkite (aš įdėjau į mikrobangų krosnelę 1,5 minutės). Želatina ištirps.
  3. Varškę, grietinę, cukrų, vaniliną (jei yra) ir atvėsusį pieną su želatina suplakite mikseriu, 1 minutę, kad varškė taptų vientisa (aš plakiau plaktuvu).
  4. Išimkite formą (aš turiu silikoninę). Formos niekuo netepkite!
  5. Abrikosus nuplaukite, supjaustykite į 4 dalis. Supilkite į formą ir supilkite varškės masę.
  6. Varškės pyragą su abrikosais 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą.
  7. Praėjus nurodytam laikui, išimkite mūsų abrikosų varškės desertą iš šaldytuvo, 20-30 sekundžių įdėkite formą į karšto vandens dubenį.
  8. Tada formą su varškės desertu apverskite ant lėkštės.

Gero apetito!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder