Šias salotas sudaro sluoksniai, todėl jos labai gražiai atrodo ant šventinio stalo.
Sudedamųjų dalių nėra daug, tačiau jos puikiai dera tarpusavyje.
Ingredientai:
- 1 svogūnas
- 1 morka
- 5 virti kiaušiniai
- virtos vištienos kepenėlės 300 g
- marinuotų agurkų 3 vnt.
- majonezo, pipirų, druskos pagal skonį
- aliejaus kepti
Gaminimo procesas:
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Sudėkite tarkuotas morkas. Kepkite 4-5 min. Atvėsinkite.
- Salotas sluoksniais sudėkite į 16 cm skersmens formą: Išvirkite 2 virtus tarkuotus kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų, užpilkite majonezo tinkleliu, supjaustytas vištienos kepenėles, majonezo tinklelį, pakepintus svogūnus ir morkas, majonezo tinklelį, kubeliais supjaustytus marinuotus agurkus, majonezo tinklelį.
- Tris virtus kiaušinius padalykite į baltymus ir trynius. Pirmiausia sutarkuokite baltymą ir užpilkite majonezo tinklelį, tada salotas papuoškite tarkuotu tryniu. Papuošimui galite pridėti marinuotų agurkų.
Rašyti komentarą