Mandarinų pyrago receptas be kepimo
Ingredientai:
Mandarinai - 6 vnt,
arbatinių sausainių - 300 g,
Sviestas - 100 g,
grietinėlės arba grietinės - 400 g,
cukraus pudros - 100 g,
želatinos - 10 g,
vandens - 50 ml.
Paruošimas:
Sumalkite sausainius į trupinius ir sumaišykite su ištirpintu sviestu. Gautą masę tolygiai paskirstykite ant skardos dugno ir padėkite į šaldytuvą.
Želatiną išmirkykite vandenyje, leiskite jai išbrinkti, tada kaitinkite neužvirindami.
Sumaišykite kreminį sūrį su cukraus pudra, sudėkite ištirpintą želatiną ir dalį griežinėliais supjaustytų mandarinų.
Supilkite masę ant sausainių pagrindo, ant viršaus užberkite mandarinų žiedus ir laikykite tortą šaldytuve 4-5 valandas.
Paruoštas desertas bus ne tik skanus, bet ir nuostabiai atrodys, o svečiai jo tikrai nepamirš.
Rašyti komentarą