Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
...
...,

Verdu paprastai skaniausia kulnas, pradžioje virimo putas nugraibau, uždengiu ir verdu kol mėsa tiesiog nukrenta nuo kaulo. Verdu labai tirštą, kad šaltienoje beveik nebūtų vandens, pabaigoje dedu druską, rieskonius ir jau kai pradeda vėst, bet dar šiltoka, sudeduntraiškytus česnakus, labai labai skani mano šaltiena, kas paragauja klausia kaip darau, aš labai nemėgstu tos permatomos skaidrios šaltienos, skaidri šaltiena man nevalgoma. O kas kaip nori taip ir gaminasi.

Alfredas
Alfredas,

Visą gyvenimą verdu šaltieną iš kiaulės galvos,ką vaišinu visiems labai skanu,aš dedu dar svogunų.O čia net nemini kiaulės galvos?

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.