Kaip išvirti švelnius ir sultingus kukurūzus: šeimos receptas su slaptu ingredientu

Jį galite pritaikyti pagal savo skonį.

Kukurūzai yra vienas mėgstamiausių daugelio žmonių skanėstų.

Sultingo patiekalo skonis primena vasarą ir atostogas prie jūros.

Kelly Fox žurnalo "Parade" straipsnyje dalijasi šeimyniniu švelnių ir sultingų kukurūzų receptu, kuris gali jus nustebinti.

"Augant mano tėvų virtuvėje mėgstamiausias kukurūzų virimo būdas buvo vandens ir pieno mišinyje.

Patikėkite manimi, kartą pabandę, niekada nebegrįšite prie senų virtų kukurūzų", - tikina ji.

Autorė sako, kad "pieno vonia" sustiprina natūralų kukurūzų saldumą ir kiekvienam grūdeliui suteikia sodrų skonį.

Ji taip pat pataria įdėti sviesto, kad patiekalas taptų minkštesnis.

Kaip pasigaminti gardžius kukurūzus:

  1. Pusę didelio puodo pripildykite vandeniu ir užvirinkite.
  2. Įpilkite puodelį pieno ir trečdalį puodelio nesūdyto sviesto.
  3. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir sudėkite į puodą šešias kukurūzų burbuoles.
  4. Virkite ant silpnos ugnies apie 15-20 minučių.
  5. Patikrinkite, ar kukurūzai yra išvirę, naudodami šakutę arba žnyples. Jei reikia, virkite šiek tiek ilgiau.
  6. Pagal skonį pagardinkite druska.

Fox pataria nepagailėti sviesto, papildyti vandens, jei kukurūzai iškyla į paviršių, ir stebėti laiką.

Ji taip pat ragina nebijoti pritaikyti šį receptą pagal savo skonį.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder