Kaip kepti bulves, kad jos būtų traškios: viena labai paprasta gudrybė

(1)

Kad bulvės kepant visada būtų labai traškios ir patrauklios, galite pasinaudoti viena labai paprasta gudrybe.

Valgyti keptas bulves mėgsta daugybė žmonių. Tačiau ne visada pavyksta paruošti šį patiekalą taip, kad jis išeitų traškus. Todėl ne pro šalį žinoti, kaip skaniai paruošti bulves keptuvėje.

Virtuvės šefė Kelly Scott, TikToke žinoma kaip kellyscleankitchen, pastebi, kad daugelis žmonių kepamas bulves gamina neteisingai, rašo „The Mirror“.

Pasak virėjos, žmonės mano, kad bulves pirmiausia reikia apkepti, kad jos taptų „itin traškios“, tačiau tai nėra tikra tiesa. Ekspertas teigė, kad galima naudoti tik vieną paprastą techniką, kuri padės ištobulinti šio patiekalo paruošimą ir padaryti bulves traškias.

Jis pažymėjo, kad prieš kepant bulves reikia šiek tiek pavirti.

„Svarbiausia prieš kepant jas virti vandenyje nuo trijų iki penkių minučių“, - pabrėžė virtuvės šefas.

Šaltinis: glavred.info

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder