Kodėl verdant bulves reikia į jas įpilti alaus: jums tikrai patiks ši gudrybė

(11)

Tradiciškai verdant bulves dedama sviesto, todėl patiekalas tampa sodrus, aromatingas ir minkštas. Tačiau profesionalūs virėjai tikina, kad skanias bulves galima išvirti ir be sviesto. Papasakosime, ko galima įpilti į vandenį verdant bulves.

Kaip paruošti skanių virtų bulvių be sviesto: 3 geriausi būdai

Svogūnai. Taip virtos bulvės būna kvapnios ir nepaprastai skanios. Reikia nulupti vidutinio dydžio svogūną ir perpjauti jį pusiau. Kai daržovė užvirs, įdėkite ją į vandenį, o kai bulvės bus paruoštos, tiesiog išmeskite. Tokias bulves galima virti salotoms, kepimui ar kitiems patiekalams.

Alus. Jei ruošiate garnyrą prie mėsos, būtinai į vandenį įpilkite šiek tiek tamsaus alaus. Jis suteiks bulvėms sodraus skonio. Tokias bulves galima patiekti su pomidorais, citrinos sultimis arba grietine.

Prieskoniai. Prieskoniai virtoms bulvėms suteikia elegantišką aromatą ir malonų skonį. Tačiau ši daržovė mėgsta ne visus prieskonius. Jei norite išgauti patį skaniausią patiekalą, virdami bulves į vandenį įberkite kmynų, prieš tai šiek tiek paskrudinę sėklas. Taip pat galite naudoti imbierą ir kalendrą.

Šaltinis: tsn.ua

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder