© Rauginti kopūstai
Kopūstai pagal šį receptą bus skanūs ir traškūs. Tikslus druskos ir cukraus kiekis sūrymui
Produktai
1 kopūsto;
1 morkos;
23 g druskos;
1 šaukštelis cukraus.
Paruošimas
Susmulkinkite kopūstą ir sutarkuokite morką.
Sumaišykite, įberkite cukraus ir druskos.
Viską išmaišykite rankomis ir palikite porai minučių pastovėti.
Tai pakartokite keletą kartų.
Įdėkite kopūstus į stiklainį, uždenkite rankšluosčiu ir padėkite į tamsią ir šiltą vietą.
Niuansai
Kopūstai stiklainyje turi būti apsemti savo sūrymo sultimis.
Pirmosiomis dienomis dėl kvapo atrodys, kad jo nebėra. Tačiau taip nėra, būkite kantrūs. Po 60 valandų galėsite paragauti. Po 72 valandų ji jau turėtų būti paruošta.
Siunčiame į šaldytuvą. Galite leisti jiems pastovėti dar 24 valandas, ir jie bus dar rūgštesni.
Pradedantiesiems - šis receptas kaip tik jums.
Šaltinis: gordonua.com
Rašyti komentarą