Produktai:
- Virtos vištienos - 200-250 g
- Saldžioji paprika - 1 vnt.
- Lapų salotos - 150 g
- Kietai virti kiaušiniai - 2 vnt.
- Paprastieji pomidorai - 4 vnt.
- Vyšniniai pomidorai - 250 g (papuošimui)
- Konservuotų alyvuogių - 1 skardinė
- Svogūnai - 1 vnt.
- Majonezas - 5 valg. š. l.
- Žolelės - pagal skonį
- Druska - pagal skonį
- pipirų - pagal skonį
Kaip paruošti „Raudonkepuraitės“ salotas:
1. Susmulkinkite virtą vištieną, virtus kiaušinius, paprikas, svogūnus, pomidorus, alyvuoges, krapus, salotas.
2. Viską užpilkite majonezu, įberkite druskos ir pipirų.
3. Ant salotinės dugno sudėkite salotų lapus, ant viršaus išdėliokite salotas ir papuoškite „Raudonkepuraitės“ salotas vyšnių puselėmis bei žalumynais.
Salotos „Raudonkepuraitė“ paruoštos.
Rašyti komentarą