Salotos „Raudonkepuraitė“: be galo skanios - nebrangiai ir labai paprastai paruošiamos

Siūlome šią vištienos salotų versiją „Raudonkepuraitė“, kuri pasirodė labai skani.

Produktai:   

  • Virtos vištienos - 200-250 g
     
  • Saldžioji paprika - 1 vnt.
     
  • Lapų salotos - 150 g
     
  • Kietai virti kiaušiniai - 2 vnt.
     
  • Paprastieji pomidorai - 4 vnt.
     
  • Vyšniniai pomidorai - 250 g (papuošimui)
     
  • Konservuotų alyvuogių - 1 skardinė
     
  • Svogūnai - 1 vnt.
     
  • Majonezas - 5 valg. š. l.
     
  • Žolelės - pagal skonį
     
  • Druska - pagal skonį
     
  • pipirų - pagal skonį

Kaip paruošti „Raudonkepuraitės“ salotas:

1. Susmulkinkite virtą vištieną, virtus kiaušinius, paprikas, svogūnus, pomidorus, alyvuoges, krapus, salotas.

2. Viską užpilkite majonezu, įberkite druskos ir pipirų.

3. Ant salotinės dugno sudėkite salotų lapus, ant viršaus išdėliokite salotas ir papuoškite „Raudonkepuraitės“ salotas vyšnių puselėmis bei žalumynais.

Salotos „Raudonkepuraitė“ paruoštos. 

Gero apetito!

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder