
Sultingi kotletai su traškia plutele: virėjai pataria į maltą mėsą pridėti 1 ingredientą
(2)Verta paminėti, kad į klasikinį kotletų receptą galima įtraukti daugybę įvairių gudrybių ir ingredientų, kurie pagerins jų skonį.
Tačiau jei norite, kad patiekalas būtų sultingesnis, bet jo plutelė išliktų traški, turėtumėte pasinaudoti vienu patikrintu gyvenimo būdu.
Kai kurie žmonės į maltą mėsą deda aštrių prieskonių, cukraus arba mineralinio vandens.
Tačiau yra dar vienas įdomus variantas. Kai kurie patyrę virėjai mėgsta naudoti bulvių košę.
Kodėl turėtumėte pabandyti į maltos mėsos kukulius įdėti bulvių košės:
ji turi gana daug drėgmės, todėl kepant kotletai išliks sultingi, o mėsa neišsausės;
malta mėsa bus minkštos ir švelnios tekstūros, todėl šis patiekalas bus lengviau virškinamas.
Tačiau svarbiausia savybė yra ta, kad bulvių košė suteiks kotletams traškią plutelę, kuri nesudegs.
Kartu ji atsiras ne tik kepant, bet ir skrudinant.
Tiesiog sudėkite mėgstamą bulvių košę ir įmaišykite ją į maltą mėsą.
Ingredientų santykis gali būti įvairus, priklausomai nuo to, kokie minkšti ir sultingi norite, kad kotletai būtų.
Rašyti komentarą