Sultingi vokiški kotletai: į maltą mėsą įmaišykite vieną įdomų ingredientą

(2)

Ką vokiečių virėjai prideda į maltą mėsą, kad kotletai būtų tobulai sultingi.

Mažai kas žino, kad marinuoti agurkai gali padaryti kotletus itin sultingus.

Jie tokie švelnūs, kad įkandus į juos tiesiog jaučiamas sulčių skonis. Kartu agurkų skonis patiekale visiškai nedominuoja.

Ingredientai

Vištienos filė 500 g

svogūnai 100 g

marinuoti agurkai 100 g

3 riekelės baltos duonos

česnako 1 skiltelė

1 kiaušinis

druskos, pipirų, prieskonių pagal skonį

Gaminimo procesas

Įdarykite filė su svogūnais, marinuotais agurkais, česnakais ir duona. Jei turite galingą trintuvą, galite naudoti jį.

Į gautą masę įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir mėgstamų prieskonių. Gerai išmaišykite, kad malta mėsa taptų vientisa, ir suformuokite paplotėlius.

Geriausia juos kepti orkaitėje. Tam kepimo skardą arba kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį paplotėlius.

Kepkite apie 30 minučių 180 °C temperatūroje.

Mėgaukitės!

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder