Svogūnų pjaustymas griežinėliais yra daugelio receptų dalis, tačiau tik nedaugelis žmonių moka tai daryti taip gerai kaip šefas.
Patyręs virėjas Mattas Broussardas sakė, kad šią klasikinę techniką įvaldyti „paprasta“.
Kaip rašo „ Express“, pirmiausia reikia pagaląsti peilį. Tada nupjaukite abu svogūno galus ir perpjaukite jį pusiau.
Uždengiame daržovės šaknį ir pjauname horizontaliai. Tada supjaustome ją į šonus ir jau pjaustome įprastu būdu.
Be to, yra ir šefo Marco Pierre'o White'o, kuris mokė Gordoną Ramsay, būdas.
Pirmiausia svogūną padalijame į ketvirčius.
„Tada tiesiog lupame sluoksnis po sluoksnio. Aš čia turiu du sluoksnius, - pastebi Matas.
Pjaustydami šiuos sluoksnius galite gauti labai mažus gabalėlius. Iškepę jie ištirps burnoje.
Rašyti komentarą