Tokių grybų dar niekada neragavote: skanūs ir švelnūs įdaryti pievagrybiai

Pateikiame mėsa įdarytų pievagrybių gaminimo receptą. Šiam patiekalui rekomenduojama rinktis vienodo dydžio grybus.

Šis skanus užkandis puikiai papuoš bet kokį šventinį stalą, o jį paruošti paprasta ir greita. Jis pirmas dings iš lėkštės!

Ingredientai:

maltos mėsos 500 g

1 valgomasis šaukštas.

saldžiosios paprikos 1/2 šaukštelio

grybų 1 kg

kietojo sūrio 100 g

druskos ir pipirų pagal skonį

aliejaus pagal skonį

Gaminimo procesas:

Šampionus gerai nuplaukite ir atsargiai pašalinkite kotelius. Sudėkite grybus ant aliejumi pateptos kepimo skardos.

Sumaišykite maltą mėsą su prieskoniais ir žolelėmis, tada suformuokite vienodo dydžio rutuliukus.
   
Kepkite 25 minutes.

Pabaigoje apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar kelias minutes, kol apskrus.

Mėgaukitės!

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder