Traškūs bulvių paplotėliai per 10 minučių: 1slaptas ingredientas - jie taps pasakiškai skanūs!

(1)

Jei turite bulvių košės likučių, lengva pasigaminti seną pažįstamą patiekalą - bulvių pyragėlius. Galbūt šiek tiek naujai:

Produktai

  • Bulvių košė - 2 puodeliai
  • Svogūnas, nedidelis, susmulkintas - 1 vnt.
  • Susmulkinti laiškiniai česnakai (žaliųjų svogūnų plunksnos) - 2 valg.
  • Fetos sūris, susmulkintas - 1 puodelis
  • Kiaušiniai stambūs, lengvai išplakti - 1 vnt.
  • Alyvuogių aliejaus - 1 valgomasis šaukštas.
  • Miltai
  • Druska
  • Juodųjų pipirų

Gaminimas:

  1. Sumaišykite bulves su svogūnais (luptus sutarkuokite) ir žaliaisiais svogūnais, sūriu ir kiaušiniais. Druska ir pipirais.
  2. Keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus.
  3. Pabarstykite rankas miltais ir iš bulvių mišinio suformuokite apvalius paplotėlius.
  4. Kepkite bulvių paplotėlius ant vidutinės ugnies po 2-3 min. iš kiekvienos pusės (jei reikia, įpilkite į keptuvę daugiau alyvuogių aliejaus).
  5. Patiekite bulvių paplotėlius karštus.

Gero apetito!

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder