Traškūs bulvių paplotėliai per 10 minučių: 1slaptas ingredientas - jie taps pasakiškai skanūs!
(1)Produktai
- Bulvių košė - 2 puodeliai
- Svogūnas, nedidelis, susmulkintas - 1 vnt.
- Susmulkinti laiškiniai česnakai (žaliųjų svogūnų plunksnos) - 2 valg.
- Fetos sūris, susmulkintas - 1 puodelis
- Kiaušiniai stambūs, lengvai išplakti - 1 vnt.
- Alyvuogių aliejaus - 1 valgomasis šaukštas.
- Miltai
- Druska
- Juodųjų pipirų
Gaminimas:
- Sumaišykite bulves su svogūnais (luptus sutarkuokite) ir žaliaisiais svogūnais, sūriu ir kiaušiniais. Druska ir pipirais.
- Keptuvėje įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus.
- Pabarstykite rankas miltais ir iš bulvių mišinio suformuokite apvalius paplotėlius.
- Kepkite bulvių paplotėlius ant vidutinės ugnies po 2-3 min. iš kiekvienos pusės (jei reikia, įpilkite į keptuvę daugiau alyvuogių aliejaus).
- Patiekite bulvių paplotėlius karštus.
Gero apetito!
Rašyti komentarą