Antra, susimildami venkite kepto maisto, nes kepant mėsą, aukštesnėje nei 120C temperatūroje, susidaro vėžį sukelianti medžiaga - akrilamidas. Todėl jis susidaro duonos plutoje, skrudintose kavos pupelėse, sausainiuose, keptose bulvytėse. Todėl geriausia v i s i š k a i atsisakyti keptų ir rūkytų maisto produktų. Rekomenduoju ne kepti, o virti mėsą ir žuvį.
Gintaras
Gintaras ,
Ar žinote, kodėl besilaukiančioms moterims nepatariama valgyti žuvies? Ogi todėl kad žuvis, ypač plėšrioji - gali turėti gyvsidabrio. Todėl derėtų rinktis žuvį, sugautą tvenkinyje, o ne jūroje.
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Antra, susimildami venkite kepto maisto, nes kepant mėsą, aukštesnėje nei 120C temperatūroje, susidaro vėžį sukelianti medžiaga - akrilamidas. Todėl jis susidaro duonos plutoje, skrudintose kavos pupelėse, sausainiuose, keptose bulvytėse. Todėl geriausia v i s i š k a i atsisakyti keptų ir rūkytų maisto produktų. Rekomenduoju ne kepti, o virti mėsą ir žuvį.
Ar žinote, kodėl besilaukiančioms moterims nepatariama valgyti žuvies? Ogi todėl kad žuvis, ypač plėšrioji - gali turėti gyvsidabrio. Todėl derėtų rinktis žuvį, sugautą tvenkinyje, o ne jūroje.
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.