Rašyti komentarą

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Gintaras
Gintaras ,

Antra, susimildami venkite kepto maisto, nes kepant mėsą, aukštesnėje nei 120C temperatūroje, susidaro vėžį sukelianti medžiaga - akrilamidas. Todėl jis susidaro duonos plutoje, skrudintose kavos pupelėse, sausainiuose, keptose bulvytėse. Todėl geriausia v i s i š k a i atsisakyti keptų ir rūkytų maisto produktų. Rekomenduoju ne kepti, o virti mėsą ir žuvį.

Gintaras
Gintaras ,

Ar žinote, kodėl besilaukiančioms moterims nepatariama valgyti žuvies? Ogi todėl kad žuvis, ypač plėšrioji - gali turėti gyvsidabrio. Todėl derėtų rinktis žuvį, sugautą tvenkinyje, o ne jūroje.

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.