Ypatingai skanios įdarytos bulvės: tobulas močiutės receptas - be mėsos!

Pikantiškų įdarytų bulvių gaminimas, receptas be mėsos.

Produktai

  • Didelės bulvės - 2 vnt.
  • Saulėgrąžų aliejus - 1 šaukštelis.
  • Svogūnas (smulkiai supjaustytas) - 1 vnt.
  • Imbiero šaknis (nulupta ir sutarkuota smulkia tarka) - 2,5 cm.
  • Kmynai (malti) - 1 šaukštelis.
  • Kalendra (malta) - 1 šaukštelis.
  • Maltos ciberžolės - 1/2 šaukštelio.
  • Česnakinės druskos pagal skonį
  • Natūralus jogurtas ir švieži kalendros lapeliai papuošimui

Gaminimas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių pagal Celsijų. Bulves nuplaukite, nusausinkite ir subadykite šakute. Sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite, kol suminkštės, apie 35-40 minučių.

2. Išimkite bulves iš orkaitės, leiskite joms šiek tiek atvėsti, tada kiekvieną gumbą perpjaukite per pusę ir šaukštu atsargiai išimkite minkštimą iš kiekvienos pusės, sudėkite į dubenį ir atidėkite į šalį.

3. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Į įkaitintą keptuvę supilkite svogūną ir maišydami kepkite apie 2-3 minutes, kol suminkštės. Sudėkite imbierą, kmynus, kalendrą ir ciberžolę. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 2 minutes, retkarčiais pamaišydami. Į šį mišinį sudėkite bulvių minkštimą ir pagal skonį pasūdykite česnakine druska.

4. Kartais pamaišydami kepkite bulvių minkštimą apie 2 minutes. Tada atsargiai šaukšteliu įdarykite tuščiavidures bulvių puseles maltų bulvių mišiniu.

5. Patiekite įdarytas bulves su jogurtu ir papuoškite kalendromis.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder