Kruopos būtinos, kadangi tai ne tik taip reikalinga balastinė medžiaga, užpildanti skrandžio erdvę ir gerinanti virškinimą, o taip pat neužkietėja viduriai, nes yra kuom išsituštinti. / Venkime valgyti makaronų, miltinių patiekalų: pyragaičių, bandelių, batonų. Valgykime saikingai tik juodą ruginę duoną, taip pat kvietrugių duoną. Ypač gera juodoji, arba taip vadinama tamsi duona - ,,Vilniaus duona’’, kurioje mažiau druskos ir cukraus.
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Kruopos būtinos, kadangi tai ne tik taip reikalinga balastinė medžiaga, užpildanti skrandžio erdvę ir gerinanti virškinimą, o taip pat neužkietėja viduriai, nes yra kuom išsituštinti. / Venkime valgyti makaronų, miltinių patiekalų: pyragaičių, bandelių, batonų. Valgykime saikingai tik juodą ruginę duoną, taip pat kvietrugių duoną. Ypač gera juodoji, arba taip vadinama tamsi duona - ,,Vilniaus duona’’, kurioje mažiau druskos ir cukraus.
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.