Ko nevalgyti prieš svarbų susitikimą: tai turi žinoti kiekvienas

(1)

Gydytojai nerekomenduoja valgyti tam tikrų maisto produktų prieš svarbų renginį, kad išvengtumėte vidurių pūtimo ir viduriavimo.

Jei jūsų laukia svarbus susitikimas, nuo kurio priklauso jūsų ateitis, arba romantiškas pasimatymas, tikriausiai norite padaryti gerą įspūdį. Ir būtų gana nesmagu, jei jūsų burnos kvapas būtų nemalonus arba skrandis staiga imtų gurgti. Kad apsisaugotumėte nuo tokių nemalonumų, gydytojai rekomenduoja prieš svarbų renginį nevalgyti tam tikrų maisto produktų.

Kokio maisto negalima valgyti prieš svarbų susitikimą: gydytojų patarimai

Visi produktai, turintys ryškų kvapą, daržovės ir vaisiai. Ypač tai taikoma svogūnams, česnakams, krapams. Pavyzdžiui, svogūnų ir česnakų kvapas išlieka iki 12 valandų.

Balta duona gali sukelti vidurių pūtimą, nes joje yra vyno mielių. Tai taikoma ir visiems kepiniams, pagamintiems iš baltų kvietinių miltų.

Riebus, keptas ir aštrus maistas gali sukelti odos bėrimus, todėl susitikimo išvakarėse jų nereikėtų valgyti. Be to, vartojant didelį kiekį baltymų, esančių mėsoje, aštrų maistą ir prieskonius, gali atsirasti bėrimas ant veido.

Gazuoti gėrimai yra praturtinti angliavandeniliu, dėl to neišvengiamai padidėja skrandžio tūris, nes jame kaupiasi iš gėrimo gautos dujos. Todėl skrandis gali išsipūsti.

Varškė arba jogurtas kartu su saldumynais. Skrandžiui ir žarnynui toks produktų tandemas yra per sunkus. Be to, virškinimo metu šis maistas pradės rūgti, gali atsirasti pilvo pūtimas ir net viduriavimas.

Šaltinis: tsn.ua

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.