megstu kopustus, bet kodel labai mazai beauginama tinkanciu balandeliams gaminti- jei atsitiktinai gauni- svente.tie importiniai grazi zali, ale trapus ir plystantys. lietuvisku ploksciu baltu turi stipriai ieskoti.
Gintaras
Gintaras , 2024-05-22 12:51
Ypač skanūs ir naudingi - rauginti kopūstai - tai bene vieninteliai, kurie ilgiausiai išsaugo C vitaminą.
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
megstu kopustus, bet kodel labai mazai beauginama tinkanciu balandeliams gaminti- jei atsitiktinai gauni- svente.tie importiniai grazi zali, ale trapus ir plystantys. lietuvisku ploksciu baltu turi stipriai ieskoti.
Ypač skanūs ir naudingi - rauginti kopūstai - tai bene vieninteliai, kurie ilgiausiai išsaugo C vitaminą.
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.