Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
.
., 2024-05-22 15:04

megstu kopustus, bet kodel labai mazai beauginama tinkanciu balandeliams gaminti- jei atsitiktinai gauni- svente.tie importiniai grazi zali, ale trapus ir plystantys. lietuvisku ploksciu baltu turi stipriai ieskoti.

Gintaras
Gintaras , 2024-05-22 12:51

Ypač skanūs ir naudingi - rauginti kopūstai - tai bene vieninteliai, kurie ilgiausiai išsaugo C vitaminą.

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.