Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
.
.,

megstu kopustus, bet kodel labai mazai beauginama tinkanciu balandeliams gaminti- jei atsitiktinai gauni- svente.tie importiniai grazi zali, ale trapus ir plystantys. lietuvisku ploksciu baltu turi stipriai ieskoti.

Gintaras
Gintaras ,

Ypač skanūs ir naudingi - rauginti kopūstai - tai bene vieninteliai, kurie ilgiausiai išsaugo C vitaminą.

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.