Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gintaras
Gintaras ,

Todėl rekomenduoju vartoti pomidorų sultis, kurias įmanoma nusipirkti kiekvienoje net mažiausioje krautuvėlėje ir kurios nesukelia jokio neigiamo efekto. Rekomenduoju rytais išgerti, nugarinus pavojingąjį chloraminą (mažiausiai 25 mi., o dar geriau 2-4 val.), gerai atleisto šalto vandentiekio vandens (kuris, garinant chloraminą, savaime sušyla iki kambario temperatūros ir kaitinti jokiu būdu nereikia: tebūnie ,,gyvas'' pilnavertis vanduo). O po pusvalandžio išgeriame pomidorų sultis. Ir kiek vėliau galima papusryčiauti stipriau.

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.