Produktai, turintys didelį kiekį hialurono rūgšties: valgykite ir jaunėkite! (4)

Anksčiau ar vėliau mes užduodame sau klausimą: „ką daryti, kad sustabdytume senėjimą, arba bent jau sulėtintume jį?“ Pabandykime susidoroti su jaunystės išsaugojimo klausimu savarankiškai.

Jūs juk žinote, kad viena pagrindinių senėjimo priežasčių yra ta, kad oda sumažina, o kartais ir nustoja gaminti hialurono rūgštį.

Būtent hialurono rūgštis sulaiko drėgmę visuose dermos sluoksniuose, stimuliuoja kolageno ir elastino, kurie ir įtakoja jaunystės išsaugojimą, gamybą.

Šiandien mes papasakosime apie 4 produktus -lyderius, kurie turi hialurono rūgšties.

Įtraukite juos į savo racioną , kad kuo ilgiau išsaugotumėte savo odos stangrumą ir elastingumą.

Sultinys ir šaltiena – hialuronato ir kolageno tiekėjai


Juos galima vadinti grožio patiekalais.

Juk kartu su sodriu sultiniu į jūsų organizmą patenka ne tik hialurono rūgštis, bet ir kolagenas.

Efektyvumas padaugintas iš dviejų!

Šiems patiekalams geriausia imti mėsą, kur kaulai sudaro ne mažiau pusę mėsos masės.

Tai svarbu!

Vynuogės – tik su odele


Jūs pripratote valgyti vynuoges be odelės, todėl kad ji atrodo jums per kieta?

Visai be reikalo! Būtent vynuogių odelėse yra didžiausias hialurono kiekis.

Uogų apvalkalas niekaip nepakenks jūsų organizmui, o štai naudą atneš didžiulę.

Raudonas vynas – tik natūralus


Mes jokiu būdu neskatiname jo gerti kasdien, tačiau viena-dvi taurės per savaitę bus kaip tik.

Raudoname vyne taipogi yra hialurono, juk gamybos proceso metu buvo naudojamos vynuogės su kauliukais.

Rinkitės tik kokybišką natūralų vyną.

Tofu sūris ir sojos pienas


Perdirbtuose sojos produktuose yra ne tik hialurono, bet ir fitoestrogenų, kurie padeda organizmui gaminti savo paties rūgštį.

Tofu sūryje ir sojos piene jų žymiai daugiau, nei kituose produktuose.

Informacija šiame straipsnyje yra išskirtinai pažintinio pobūdžio ir nepakeičia sertifikuoto šio profilio specialisto konsultacijos.

Amerikiečiai šokolade vietoje cukraus naudoja vynuogių išspaudas. Tai būdas iš nuodingo cukrumi šokolado padaryti išties vertingą produktą.
Jonas Lietuvis , 2021-08-03 20:29
Nuo vynuogių užpakalis bus kaip spinta, vien cukrus. Jei apie natūralu vyną jo Lietuvoje nerasit, vynai čia iš miltelių. Saltiena nu lauke 30 karščio virti 4 valandas, gal ir padės.
Aš , 2021-08-03 13:34
Nuo vynuogių užpakalis bus kaip spinta, vien cukrus. Jei apie natūralu vyną jo Lietuvoje nerasit, vynai čia iš miltelių. Saltiena nu lauke 30 karščio virti 4 valandas, gal ir padės.
Aš , 2021-08-03 13:34
Sidebar placeholder