Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Amerikiečiai šokolade vietoje cukraus naudoja vynuogių išspaudas. Tai būdas iš nuodingo cukrumi šokolado padaryti išties vertingą produktą.
Jonas Lietuvis , 2021-08-03 20:29
Nuo vynuogių užpakalis bus kaip spinta, vien cukrus. Jei apie natūralu vyną jo Lietuvoje nerasit, vynai čia iš miltelių. Saltiena nu lauke 30 karščio virti 4 valandas, gal ir padės.
Aš , 2021-08-03 13:34
Nuo vynuogių užpakalis bus kaip spinta, vien cukrus. Jei apie natūralu vyną jo Lietuvoje nerasit, vynai čia iš miltelių. Saltiena nu lauke 30 karščio virti 4 valandas, gal ir padės.
Aš , 2021-08-03 13:34
Nuo vynuogių užpakalis bus kaip spinta, vien cukrus. Jei apie natūralu vyną jo Lietuvoje nerasit, vynai čia iš miltelių. Saltiena nu lauke 30 karščio virti 4 valandas, gal ir padės.
Aš , 2021-08-03 13:34

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.