o tofu 80proc gen modifikuotas...ekologisko rasti LT...- pavargti...o ir kaina velgi.. vietoj saltienos- agar agar, matyt geriau
jo
jo,
kokybiskas vynas Lietuviams uzdraustas vaisius, net 60 proc uzkelta kaina lyginant su vokieciais... kaip kokiems nevisaprociams reguliuoja vyriausybe ka valgyti ar gerti...
Senjora
Senjora,
Nesuprantu, buvo Informacija, sojos pienas kenkia?
Jonas Lietuvis
Jonas Lietuvis ,
Amerikiečiai šokolade vietoje cukraus naudoja vynuogių išspaudas. Tai būdas iš nuodingo cukrumi šokolado padaryti išties vertingą produktą.
Aš
Aš ,
Nuo vynuogių užpakalis bus kaip spinta, vien cukrus. Jei apie natūralu vyną jo Lietuvoje nerasit, vynai čia iš miltelių. Saltiena nu lauke 30 karščio virti 4 valandas, gal ir padės.
Aš
Aš ,
Nuo vynuogių užpakalis bus kaip spinta, vien cukrus. Jei apie natūralu vyną jo Lietuvoje nerasit, vynai čia iš miltelių. Saltiena nu lauke 30 karščio virti 4 valandas, gal ir padės.
Aš
Aš ,
Nuo vynuogių užpakalis bus kaip spinta, vien cukrus. Jei apie natūralu vyną jo Lietuvoje nerasit, vynai čia iš miltelių. Saltiena nu lauke 30 karščio virti 4 valandas, gal ir padės.
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
o tofu 80proc gen modifikuotas...ekologisko rasti LT...- pavargti...o ir kaina velgi.. vietoj saltienos- agar agar, matyt geriau
kokybiskas vynas Lietuviams uzdraustas vaisius, net 60 proc uzkelta kaina lyginant su vokieciais... kaip kokiems nevisaprociams reguliuoja vyriausybe ka valgyti ar gerti...
Nesuprantu, buvo Informacija, sojos pienas kenkia?
Amerikiečiai šokolade vietoje cukraus naudoja vynuogių išspaudas. Tai būdas iš nuodingo cukrumi šokolado padaryti išties vertingą produktą.
Nuo vynuogių užpakalis bus kaip spinta, vien cukrus. Jei apie natūralu vyną jo Lietuvoje nerasit, vynai čia iš miltelių. Saltiena nu lauke 30 karščio virti 4 valandas, gal ir padės.
Nuo vynuogių užpakalis bus kaip spinta, vien cukrus. Jei apie natūralu vyną jo Lietuvoje nerasit, vynai čia iš miltelių. Saltiena nu lauke 30 karščio virti 4 valandas, gal ir padės.
Nuo vynuogių užpakalis bus kaip spinta, vien cukrus. Jei apie natūralu vyną jo Lietuvoje nerasit, vynai čia iš miltelių. Saltiena nu lauke 30 karščio virti 4 valandas, gal ir padės.
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.