Arbata juoda gerai gert valgio metu,ar po valgio,nes padeda virškinimui.Tai žinau gerai išplakti kosmusą.Reik gert tik šviežia,o nevakarykščia arbata.Juk tai parašyta.Gal pas kinus ir gerai,bet pas mus kitaip dau reik arbatos turėt.Juk mes taupom.
Mirusi?
Mirusi?,
Jau kai prirašo,tai jau ryt mirsiu! Tarybiniais laikais kitokios arbatos nebuvo,tik juoda ir ramunėlių. Moliniai arbatinykai buvo skirti arbatai užplikyti ir po to pildavom į puodekius su karštu vandenio susidariusį arbatos koncentratą ir jį naudojom kol pasibaigia dvi ,tris ar dar daugiau dienų.tTai dabar turėtume būti mirę! Čia rinkos rašliava.
Cha
Cha,
Kas jau čia virina arbatą šiais laikais? Kažkokios zonos receptūros aprašomos... panašu į paslėptą arbatžolių reklamą.
As
As ,
Nesamone
Aš
Aš,
Achuiet
Alvydas
Alvydas ,
80 % vandens temperatūra turi būti % 85
Ona
Ona,
Nesamone
Gena petrovic
Gena petrovic,
Šita būdą žinojau nuo kariuomenės laikų pareigos buvo дежурныи писарь rotnas gerdavo tik dviejų val arbatą tai buvo 1975 m
Nu Nu
Nu Nu,
Geriu kombučia. Arbata fermentuojasi apie savaitę. Oho kaip užsinuodijau.
TOP
Nauji
Rašyti komentarą
Žargonu tai briedas
Nesamonė, geriu ir lieknėju.
Uošvienėms labai tinka sena arbata :-)
Alus irgi turi daug nuodų,tai lieka degtinė.
Alus irgi turi daug nuodų,tai lieka degtinė.
Alus irgi turi daug nuodų,tai lieka degtinė.
Jau ir arbata nuodas.Reikės išbandyt ant uošvės.
Baikit rašyti nesąmones
Arbata juoda gerai gert valgio metu,ar po valgio,nes padeda virškinimui.Tai žinau gerai išplakti kosmusą.Reik gert tik šviežia,o nevakarykščia arbata.Juk tai parašyta.Gal pas kinus ir gerai,bet pas mus kitaip dau reik arbatos turėt.Juk mes taupom.
Jau kai prirašo,tai jau ryt mirsiu! Tarybiniais laikais kitokios arbatos nebuvo,tik juoda ir ramunėlių. Moliniai arbatinykai buvo skirti arbatai užplikyti ir po to pildavom į puodekius su karštu vandenio susidariusį arbatos koncentratą ir jį naudojom kol pasibaigia dvi ,tris ar dar daugiau dienų.tTai dabar turėtume būti mirę! Čia rinkos rašliava.
Kas jau čia virina arbatą šiais laikais? Kažkokios zonos receptūros aprašomos... panašu į paslėptą arbatžolių reklamą.
Nesamone
Achuiet
80 % vandens temperatūra turi būti % 85
Nesamone
Šita būdą žinojau nuo kariuomenės laikų pareigos buvo дежурныи писарь rotnas gerdavo tik dviejų val arbatą tai buvo 1975 m
Geriu kombučia. Arbata fermentuojasi apie savaitę. Oho kaip užsinuodijau.
Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.