Trys maisto produktai, kurie gerina odos būklę ir mažina raukšles

Neurologas Robertas Love'as nustatė tris pagrindinius maisto produktus, kurie padeda pasiekti sveikesnę odą, nes didina kraujotaką ir kolageno gamybą.

Tam tikri maisto produktai gali pagerinti odos elastingumą, sumažinti raukšles ir suteikti odai švytėjimo.
Dr. Robertas Love'as, neurologas ir „TikTok“ influenceris, savo naujame vaizdo įraše pateikė rekomendacijas dėl maisto produktų, kurie gerina odos sveikatą.

Jis pabrėžė, kad kolagenas yra svarbus baltymas, kuris mažina raukšles skatindamas odos atsinaujinimą.

Dr. Love'as pažymėjo, kad kolageno papildai arba daug kolageno turintys maisto produktai, pavyzdžiui, citrusiniai vaisiai, uogos ir kaulų sultinys, gali padėti padidinti šio gyvybiškai svarbaus baltymo kiekį.

Jis taip pat rekomendavo burokėlių miltelius dėl jų gebėjimo gerinti kraujotaką. Pasak daktaro Love'o, gera kraujotaka yra labai svarbi maistinių medžiagų tiekimui į odą ir jos atstatymui, todėl burokėlių milteliai yra naudingi norint išlaikyti sveiką ir švytinčią odą.

Galiausiai, žuvų taukai laikomi galingu senėjimą stabdančiu ingredientu. Dr. Love paaiškino, kad vartojant žuvį arba žuvų taukų papildus ne tik gerai veikia smegenys, bet ir mažėja raukšlės dėl didelio omega-3 kiekio.

Įtraukę šiuos tris maisto produktus į savo mitybą, galite išlaikyti jaunatvišką odą ir sumažinti matomus senėjimo požymius.

Šaltinis: cursorinfo.co.il

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder