Susipažinkite su didžiausiais zodiako gurmanais, ženklais, kurie moka mėgautis kiekvienu kąsniu ir dažnai stebina visus aplinkinius savo kulinariniais sugebėjimais.
Jautis
Jaučiai – zodiako hedonistai – jie mėgsta komfortą, gerą atmosferą ir, žinoma, puikiai paruoštą maistą. Jų virtuvė dažnai aprūpinta įvairiausiais prieskoniais ir prietaisais, o jų ruošiami patiekalai yra sultingi, kreminiai ir labai skanūs.
Jautriai neviria skubėdami, jiems maistas yra ritualas. Jie mėgausis kiekvienu ruošimo etapu, taip pat bendru pietumu su artimaisiais.
Vėžys
Emocingi ir dėmesingi Vėžiai – tikri meistrai, kai kalbama apie namų virtuvę. Jie mėgsta gaminti savo šeimai ir draugams, o jų patiekalai dažnai yra įkvėpti šeimos receptų ir tradicijų.
Jie visada turi ką nors šilto, šildančio ir su meile paruošto – ar tai būtų sielą gydantis sriuba, ar tobulas pyragas, tarsi iš močiutės užrašų knygelės.
Liūtas
Liūtai mėgsta daryti įspūdį, ir tai pasakytina ir apie jų maistą. Jų patiekalai ne tik skanūs, bet ir estetiškai patrauklūs – jiems patiekimo būdas yra toks pat svarbus kaip ir skonis.
Jie nebijo eksperimentuoti su naujais receptais ir egzotiškais ingredientais ir dažnai rengia įsimintinas vakarienes. Liūtams viskas susiveda į malonumą ir talento, įskaitant kulinarinį, demonstravimą.
Svarstyklės
Liūnai mėgsta daryti įspūdį, ir tai pasakytina ir apie jų maistą. Jų patiekalai ne tik skanūs, bet ir estetiškai patrauklūs – jiems patiekimas yra toks pat svarbus kaip ir skonis.
Jie nebijo eksperimentuoti su naujais receptais ir egzotiškais ingredientais, dažnai rengia įsimintinas vakarienes. Liūtams viskas susijusi su malonumu ir talento, įskaitant kulinarinį, demonstravimu.
Svarstyklės
Šauliams maistas yra nuotykis. Jie mėgsta ragauti egzotiškus patiekalus, pažinti pasaulio virtuves ir iš kelionių parvežti receptų.
Jų lėkštė dažnai įkvėpta tarptautinės virtuvės – nuo tajų kario iki meksikietiškų tako. Jie atviri naujiems skoniui ir mėgsta nustebinti savo svečius kažkuo neįprastu ir autentišku.
Šaltinis: mixnews.lv

Rašyti komentarą