Lagaminai, brangesni už naujus automobilius

Lagaminai, brangesni už naujus automobilius

Jei turite daug šlamančiųjų, bet neturite fantazijos ir nežinote, kur galėtumėte juos išleisti, jums į pagalbą visada pasiruošę ateiti prabangių automobilių gamintojai.

Jų rinkodarininkai jau yra sugalvoję ne vieną būdą, kaip jūs galėtumėte vėjais paleisti krūvą banknotų. Ir galvoja toliau. Pavyzdžiui, naujausias nežinia kam reikalingas "Rolls-Royce" produktas - specialiai "Wraith" modelio bagažinės dydžiui pritaikytų rankinių rinkinys.

Tai - trys kelioninės rankinės, du lagaminai ir dėklas vakarinei aprangai. Visa tai padaryta iš "Rolls-Royce" automobilių salonų apdailoje naudojamos odos. Lagaminų karkasas ir rankenėlė - iš anglies pluošto, aliuminio sagčių forma atkartoja "Wraith" linijas (bent taip teigia dizaineriai), ratukai papuošti britų kompanijos logotipais, o rankinės - firminės skulptūros "Ekstazės dvasia" siluetais.

A, beje, vos nepamiršome kainos - šis rinkinys JAV rinkoje kainuoja 45 858 dolerius. Arba maždaug 13 tūkstančių brangiau nei naujas 3-iosios serijos BMW.

O gal jums simpatiškesnė yra "Porsche" markė? Jokių problemų. Vokiečiai jums irgi siūlo naujausią kūrinį - krėslą biurui. Tai - sėdynė, montuojama "911 Carrera GTS" bei GT3 modeliuose, tik su porankiais ir ratukais.

35 kg svorio "Office Chair RS" apsiūtas tokia pačia oda (alkantara) ir net turi tokius pačius raudonus dygsnius, kaip ir visų kitų sportinių "Porsche" modelių sėdynės. Nugarėlės kampas reguliuojamas elektra - energija iš įkraunamos baterijos. Ant galvos atlošo - reljefinis markės logotipas.

Kaina - 6 570 dolerių.

O gal širdyje iki šiol esate mažas vaikas? Tai - dar viena nuostabi proga atsikratyti atliekamais pinigais, ypač jei jūs - "jaguarų" gerbėjas. Parduotuvėje "Hammacher Schlemmer" nusipirkite klasikinio "Jaguar XK120" modeliuką, pagamintą masteliu 1:5.

Jis kainuoja tik 20 tūkst. dolerių - vos 15 tūkstančių mažiau nei tikras ir naujas "Jaguar XE"...

Tiesa, palyginti su kitais dviem aksesuarais, šis atrodo verčiausias tų pinigų - modeliukas tinkamas važinėti. Jis turi 110 kub. cm "Honda" variklį, 3 laipsnių "automatą", pakabą su amortizatoriais, hidraulinius "Brembo" stabdžius, vairą su medžio apdaila. Greitis apribotas ties 61 km/h padala.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder