Naudotiems automobiliams - naujas salonas

Naudotiems automobiliams - naujas salonas

Uostamiesčio bendrovė "Solorina", oficialus "Toyota" atstovas, pirmoji Lietuvoje iš šios srities įmonių atidarė dengtą naudotų automobilių pardavimo saloną.

Jau antras mėnuo "Solorinos" komplekse Tilžės gatvėje funkcionuoja naujas priestatas - uždara naudotų automobilių pardavimo salė. Bendrovė apynaujėmis mašinomis prekiavo ir iki šiol, tačiau dabar klientams siūlomos daug komfortiškesnės sąlygos.

"Taip daug patogiau, ypač esant nepalankioms oro sąlygoms. Įsivaizduokite žiemą - jums tenka gramdyti sniegą nuo stiklo norint pažiūrėti į lapą su kaina. O dabar - jokių rūpesčių", - sako apie 1 mln. Lt į naują priestatą investavusios UAB "Solorina" generalinis direktorius Antanas Bartkėnas.

Jokių rūpesčių žmogus, ieškantis naudoto automobilio, nepatirs ne tik rinkdamasis jį naujosiose bendrovės patalpose, bet ir jau išsirinkęs.

"Visos siūlomos mašinos - techniškai tvarkingos. Prieš siūlydami pardavimui automobilius paruošiame, o jei žmogus išsirinko, patys pasirūpiname technine apžiūra ir priregistravimu", - pasakoja įmonės vadovas.

Be to, naudoti automobiliai "Solorinoje" neturi nieko bendro su naudotomis mašinomis, parduodamomis turguose ar "nuo treilerio" - bendrovės atstovai žino smulkiausias šių automobilių aptarnavimo oficialiuose servisuose istorijas.

"Tai - daugiausiai "Toyota" modeliai, pas mus patenkantys dviem keliais. Vieni - nupirkti iš klientų šiems renkantis naujus "Toyota" automobilius, kiti - importuoti iš partnerio Vokietijoje", - aiškina A. Bartkėnas.

Klientams siūlomi apynauji - kelerių metų senumo - modeliai, ir jų gama - plati, kone tokia pati, kaip ir šalia esančiame naujų automobilių salone. Štai šiuo metu parduodami ir mažieji "Toyota Aygo", ir šeimyniniai "Verso", hibridiniai "Prius" ir "Auris Hybrid", visureigiai RAV4 bei "Land Cruiser", ir netgi įspūdingas sportinis "Toyota GT86".

Tačiau čia tokiomis pačiomis sąlygomis parduodami ir kitų markių modeliai.

460 kv. metrų ploto patalpose telpa 20 automobilių, netilpusius, kaip ir iki šiol, pirkėjai gali apžiūrėti lauke. Čia, beje, "Solorina" rengia naują aikštelę.

Naudotų automobilių salono darbo laikas: darbo dienomis - 8-18.30 val., šeštadieniais - 9-14.30 val. Adresas: Tilžės g. 62, Klaipėda. Tel. (8 46) 314266.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder