"Star Holidays" turistai iš užsienio valstybių bus parskraidinti šeštadienį ir sekmadienį

"Star Holidays" turistai iš užsienio valstybių bus parskraidinti šeštadienį ir sekmadienį

Valstybinis turizmo departamentas informuoja, kad šiuo metu užsienio valstybėse įstrigusius UAB "Star Holidays" turistus "Small Planet Airlines" orlaiviai parskraidins šeštadienį ir sekmadienį.

Turistai, esantys Turkijoje, Antalijoje, turėję sugrįžti rugsėjo 25 d., bus parskraidinti iš Antalijos oro uosto naktį iš rugsėjo 25-osios į 26-ąją, 1.50 val. (Turkijos) laiku. Į Vilnių jie atvyks rugsėjo 26 d. 5.00 val. (Lietuvos) laiku.

Iš Graikijos Kretos salos turistai, turėję sugrįžti rugsėjo 25 d., bus parskraidinti iš Herakliono oro uosto 9.45 val. (Graikijos) laiku. Vilnių jie pasieks 13.15 val. (Lietuvos) laiku.

Turistai, šiuo metu esantys Ispanijos Barselonos mieste, turėję grįžti rugsėjo 26 d., bus parskraidinti iš Žironos oro uosto 11.00 val. (Ispanijos) laiku.

Į Vilnių jie atvyks 15.20 val. (Lietuvos) laiku.

Dėl turistų, kurių grįžimo datos yra kitos nei nurodytos aukščiau, apie grįžimo galimybes bus informuoti papildomai.

Kelionių agentūros, pardavusios UAB "Star Holidays" keliones turistams, prašomos nedelsiant pasirūpinti turistų informavimu apie nurodytus skrydžių laikus bei suteikti pagalbą turistų atvykimui į vietinius oro uostus, jeigu UAB "Star Holidays" to nesuorganizuotų.

Informaciją apie minėtų skrydžių laikus galima tikslintis ir Tarptautinio Vilniaus oro uosto tinklapyje www.vilnius-airport.lt.

Į Valstybinį turizmo departamentą šeštadienį ir sekmadienį, rugsėjo 25 ir 26 dienomis, dėl papildomos informacijos galima kreiptis nuo 8.00 iki 15.00 val. bendruoju telefonu Nr. 85 210 8796.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder