Varlė.lt: ir Fotoaparatas.lt: nepadorių pasiūlymų metas

Varlė.lt: ir Fotoaparatas.lt: nepadorių pasiūlymų metas

Įsibėgėjant kelionių sezonui, birželio 16-ąją kompiuterinės bei buitinės technikos ir fotoaparatų parduotuvė Varlė.lt ir Fotoaparatas.lt Klaipėdoje (Taikos pr. 17) siūlo pirkėjams pasiruošti vasarai ir įsigyti reikalingą techniką ypač geromis kainomis.

Jau šį ketvirtadienį nuo 12 iki 20 val. dienos pasiūlyme bus televizoriai už 249 Lt, kompiuteriai už 199 Lt, o fotoaparatai - tik už 9 Lt.

„Taip pat šį kartą nusprendėme neriboti asortimento, tad kiekvienas prikėjas galės ištraukti nuolaidą bet kuriai patikusiai prekei nuo 11 iki 33 procentų. O jeigu visą įrangą jūs jau nusipirkote ir mėgstate daug filmuoti bei fotografuoti, tačiau korteleje nuolat trūksta vietos, mes pasiūlysim 4 Gb „flash“ atminties SD tipo „Integral“ kortelę, pagamintą Japonijoje, tik uz 9,99 lito“, - sako pardavimo vadovas Tadas Dirgėla.

"Žinoma, vadovausimės sena išmintimi: kas pirmesnis, tas gudresnis. Kitaip sakant, atėjusieji į mūsų išpardavimą anksčiau gaus didžiausią pasirinkimą ir daugiausia išskirtinių pasiūlymų", - teigia jis.

Negalėsiantiems apsilankyti parduotuvėje ketvirtadienį nusiminti nereikėtų - visą vasara klientų lauks itin patrauklūs pasiūlymai bei įvairios dovanos. Daug gerų pasiūlymų klientų laukia ir „Facebook“ tinkle, kur kiekvienas prisijungęs prie fotoaparatas.lt grupės adresu www.facebook.com/fotoaparatas.lt visada bus laiku informuotas apie nuostabias pardavimo akcijas.

Itin palankūs pasiūlymai lojaliems klientams Varlė.lt ir Fotoaparatas.lt parduotuvėse nėra naujovė. Pirkėjų simpatijas plačiu aukštos kokybės prekių asortimentu, kompetentingu aptarnavimu ir išskirtinai lanksčia kainodara išsikovojusi parduotuvė sėkmingai veikia jau ketverius metus ir džiaugiasi augančiu nuolatinių klientų skaičiumi.

Ketvirtdienį parduotuvė Klaipėdoje (Taikos pr. 17) veiks ilgiau - nuo 12 iki 20 val., kad visi norintieji spėtų išsirinkti patikusius bei reikalingus daiktus ir galėtų gauti išsamią konsultaciją.

Daugiau informacijos galite sužinoti: www.fotoaparatas.lt arba tel. 8-647-33113

Varlė.lt siūlo itin platų kompiuterinės ir buitinės technikos asortimentą, palankiausias Lietuvoje televizorių kainas, o pagal individualų užsakymą gali jums parūpinti bet kokį buitinės technikos gaminį - nuo elektrinio virdulio iki moderniausios skalbimo mašinos.

Fotoaparatas.lt  - tai visada profesionalios konsultacijos, kuriu dėka kiekvienas išsirinks būtent jam reikalingą foto- ar video- techniką.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder