Turtingiausi ministrai – L. Linkevičius, E. Jankevičius, R. Masiulis

Turtingiausi ministrai – L. Linkevičius, E. Jankevičius, R. Masiulis

Turtingiausi ministrų kabineto nariai yra Linas Linkevičius, Elvinas Jankevičius bei Rokas Masiulis, mažiausiai turto ir santaupų sukaupė Aurelijus Veryga.

Kaip rodo Valstybinės mokesčių inspekcijos skelbiami naujausi politikų turto deklaracijų duomenys, Užsienio reikalų ministras L. Linkevičius su sutuoktine pernai turėjo turto ir santaupų už 626 tūkst. eurų. Tiesa, šeima nurodė turinti ir 463 tūkst. eurų paskolą.

Teisingumo ministras Elvinas Jankevičius su žmona deklaravo 620 tūkst. eurų turto ir santaupų, taip pat nurodė turintys 80 tūkst. eurų paskolą.

Susisiekimo ministras Rokas Masiulis su sutuoktine pernai valdė 583 tūkst. eurų vertės turto ir santaupų, turėjo 275 tūkst. eurų paskolą.

Sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos ir jo sutuoktinės turtas pernai sudarė kiek daugiau nei 32 tūkst. eurų, šeima turėjo ir 16 tūkst. eurų paskolą.

400 tūkst. eurų turto ir santaupų nurodė sukaupęs ir Vyriausybės kancleris Algirdas Stončaitis su žmona.

Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder