"Lietuvos supermiestas”: visos širdys Klaipėdai!

"Lietuvos supermiestas”: visos širdys Klaipėdai!

Naujoje TV projekto “Lietuvos supermiestas” kovoje Klaipėda ir jos talentai vėl rinks širdis ir puikuosis lyderio laurais. Net rūstusis komisijos narys Giedrius Drukteinis išspaus keletą mielų žodžių miestui pie jūros, o bus ir tokių, kurie dėkodami puls ant kelių... O kaip kitaip, jeigu uostamiesčio garbę TV studijoje gins legendinė „Žuvėdra“, lyg uraganas studijoje įsuksianti šokio ir emocijų sūkurį. Kaip kitaip, jeigu būtent šio projekto filmavimo aikštelėje pasaulį išvys nauja grupės „Pikaso“ daina... Sėkmė Klaipėdos talentų rinktinę lydės ir sporto rungtyje, o sirgalių fronte lyg siena išsirikiuos Klaipėdos „Dragūno“ vyrai su savo fanais. Net TV provokacijos autoriams uostamiestyje šįkart nereiks ilgai lūkuriuoti kelių džentelmeno...

Klaipėdos talentų rinktinė skrieja ant sėkmės bangos ir, regis, rado kelią į vertintojų širdis, o ką į tai atsakys klaipėdiečiai, supermiesto gyventojai, tikrieji patriotai? Ar sekmadienį savo telefonų skambučiais jie iškovos savo miestui svarbiausias – pergalingas širdis?- Taip. Galimas tik toks atsakymas!

Tad sekmadienį, kovo 15-osios vakarą, 19.30 val. visi klaipėdiečiai ir Klaipėdai prijaučiantieji per LNK žiūri „Lietuvos supermiestą“ ir balsuoja už vienintelę, tikrą, niekada neišduosiančią ir nenuvilsiančią partiją – Klaipėdą. Tik ji verta supermiesto vardo ir garbės, tik jai galima (ir reikia) atiduoti visą širdį!

Na, o tiems, kam azartiškose kovose norisi jausti draugo ar bendraminčio petį, nuo 19.30 val. „Friedricho smuklėje“ duris atvers sirgalių štabas. Jame supermiesto kariauną rikiuos sirgalių vadas Linas Lapėnas, skambės muzika ir pokštai, laimingiausieji bus nustebinti „Švyturio“ šalies prizais.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder