Šis gimtadienis – išbandymas mūsų profesiniam pasišventimui, kolegiškumui, žmogiškumui

Šis gimtadienis – išbandymas mūsų profesiniam pasišventimui, kolegiškumui, žmogiškumui

Klaipėdos jūrininkų ligoninės direktorius Jonas Sąlyga socialiniuose tinkluose pasidalino tokiu įrašu:

"Mieli kolegos, lygiai prieš metus visi vieningai ir nuotaikingai šventėme ligoninės 25-metį. Kokios skirtingos gali būti šventės.

Šiandien – be sveikinimų, torto, apsikabinimų, gėlių, net be rankos paspaudimo. Tačiau šypsenų ir gerų žodžių vieni kitiems nešykštėkime.

Šis gimtadienis – išbandymas mūsų profesiniam pasišventimui, kolegiškumui, žmogiškumui. Net neabejoju, kad suprasdami ir palaikydami vieni kitus, susitelkę ir pasirengę vienas kitam padėti, saugodami vienas kitą, įrodysime tikrąją mūsų įstaigos brandą.

Šiandien nelengva, bet turime išskirtinę galimybę atsiduoti savo pašaukimui ir padėti žmonėms ypač sudėtingu laikotarpiu. Tokia mūsų misija.

Pacientai, kaip niekada anksčiau, mumis tiki ir gręžiasi į mus su viltimi. Pateisinkime ją, o ir patys nepraraskime vilties.

Kaip sakė Popiežius Pranciškus, vilties, kad sulauksime geresnių laikų, kad mes patys būsime geresni, išsivadavę iš dabartinės pandemijos blogio. Viltis nenuvilia.

Prieš šešeris metus pradėjome gražią tradiciją – kasmet, per ligoninės gimtadienį pagerbti labiausiai savo profesijai pasišventusius ligoninės darbuotojus ir apdovanoti juos Profesijos lyderio ženklu. Šios tradicijos nesustabdys jokia pandemija. Kai tik gyvenimas sugrįš į mums įprastą ritmą, susieisime vieni kitais pasidžiaugti.

Nuoširdžiai sveikinu ir dėkoju visiems ir kiekvienam asmeniškai, už jūsų pasiaukojimą ir pasišventimą profesijai, už atsakomybę, kurią prisiimate ir gerumą, kuriuo dalijatės. Sveikatos jums ir jūsų šeimoms.

Su dvidešimt šeštuoju mūsų pavasariu!

Prof. dr. Jonas Sąlyga, Klaipėdos jūrininkų ligoninės direktorius".

 

Sent from

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder