"Vaikų supermiestą" papildė nauji įrenginiai

"Vaikų supermiestą" papildė nauji įrenginiai

Šeštadienio rytą klaipėdiečiai susibūrė pasidžiaugti „Lietuvos supermiesto“ dovanomis. Visi tie, kurie palaikė ar savo talentais gynė miesto garbę TV studijoje, buvo pakviesti į dovanos Klaipėdai sutiktuves Danės skverelyje.

Po pirmojo „Lietuvos supermiesto“ projekto įsikūręs vadinamasis „Vaikų supermiestas“  - spalvinga vaikų žaidimų aikštelė.  Šiandien ji buvo papildyta naujais įrenginiais vaikams ir lauko treniruokliais suaugusiems. Nuo šiol susirinkę miestiečiai galės pramogauti visa šeima, bus veiklos ne tik mažiesiems.

"Labai džiugu matyti ir prisidėti prie gerų darbų, kartu kovoti ir džiaugtis rezultatais. Vieta projekto prizui - puiki. Šalia upė, žolynas, nėra centrinių gatvių, ganėtinai ramu ir svarbiausia - saugu. Noriu padėkoti visiems klaipėdiečiams už vienybę palaikant savo komandą, tebūnie tai graži tradicija ateityje“,– sakė trejų metukų Austėjos mama Aistė.

Šventėje netrūko gerų emocijų. Susirinkusiems savo pasirodymus dovanojo Klaipėdos jaunimo centro dainos studijos „Keberiokšt“ dainininkai, mažieji solistai Saulė Lukaitė ir Kajus Morkūnas, studijos GROCK vokalo grupė, miesto garbę TV mūšiuose gynę jaunieji gimnastai. Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas dėkojo organizatoriams, subūrusiems komandą,  o visiems klaipėdiečiams - už vienybę.

Balandžio 26-ąją superfinale LNK televizijos studijoje susirėmė du Vakarų Lietuvos miestai - Klaipėda ir Plungė. Klaipėdiečiai nepaliko šansų plungiškiams– antrąkart triumfavusiai Klaipėdos komandai buvo įteiktas 7500 eurų čekis vaikų žaidimų aikštelei įrengti.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder