Jūroje iš žvejybinio laivo iškrito žmogus

Jūroje iš žvejybinio laivo iškrito žmogus

Antradienio naktį Baltijos jūroje iš žvejybinio laivo už borto iškrito žmogus.

Lietuvos kariuomenės Karinių jūrų pajėgų Jūrų gelbėjimo koordinavimo centro pranešime teigiama, kad incidentas įvyko apie 1 val. maždaug už 60 jūrmylių nuo Klaipėdos krantų. Žmogus iškrito iš žvejybinio laivo "LBB-6931", E. Narbuto individualiai įmonei.

Laivų eismo tarnybą šį pranešimą gavo iš laivo "Alfa" kapitono, kuriam šią žinią perdavė žvejybinio laivo "LBB 693" kapitonas. Žvejybiniai laivai "LBB-6931" ir "100" pradėjo dingusio žmogaus paieškas.

Reaguojant į pranešimą, JGKC jūroje dingusio žmogaus paieškai į įvykio vietą išsiuntė Karinių oro pajėgų paieškos ir gelbėjimo sraigtasparnį. Atvykusi jo įgula gavo patikslintą informaciją, kad žmogus iš laivo iškrito laivui jūroje statant tinklus.

Anot laivo kapitono, tai buvo iškart pastebėta, ir vieta, kur iškrito žmogus buvo pažymėta plūduru, buvo vykdoma dingusio žmogaus paieška. Sraigtasparnis MI-8 įvertinęs situaciją, papildomai išžvalgė įvykio vietą iš oro. Tačiau paieška buvo be rezultatų ir vėliau nutraukta. Sraigtasparnis grįžo į bazę.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder