Aktorė Winslet atskleidė patyrusi patyčias iš „Titaniko“ gerbėjų, kurie vadino ją „per stora

Kate Winslet "Titaniką" apžiūrės vandenyno dugne

Pabaigus konvertuoti senąjį "Titaniką" į naują – trimatę – versiją, filmo prodiuseris Jon Landau iš Los Andželo į Australiją nuvyko tik tam, kad šiuo metu šalyje besifilmuojančiam aktoriui Leonardo DiCaprio parodytų trimatę filmo versiją.

Šią žinią leidiniui "The Hollywood Reporter" patvirtino pats prodiuseris, tvirtinęs, kad ši peržiūra labai sujaudino L. DiCaprio. Matydamas, save, vos dvidešimties sulaukusį jaunuolį, jį išgarsinusiame filme, aktorius sunkiai suvaldė jaudulį ir visa galvą pasinėrė į filmo veiksmą, tarsi žiūrėtų jį pirmąjį kartą.

Pagrindinį vaidmenį atlikusi aktorė Kate Winslet trimatės filmo versijos išleidimą paminės itin savotiškai. Kalbama, kad moters draugas, nutrūktgalvis milijardierius verslininkas Richardas Bransonas, padovanojo jai galimybę savo akimis pamatyti nuskendusį laivą. Aktorę ir filmo režisierių Jamesą Cameroną verslininkas pasikvietė į ekskursiją vandenyno dugnu. Kalbama, jog tokią ištaiginga dovaną aktorė gavo kaip atsidėkojimą už tai, kad vasarą iš kilusio gaisro išnešė R. Bransono mamą.

Legendinio "Titaniko" konvertacija į 3D formatą truko kiek daugiau nei metus, o projekto vertė perkopė 18 milijonų JAV dolerių sumą. Pirmą kartą pasauliui parodytas 1997-aisiais, režisieriaus J. Camerono filmas netrukus tapo pelningiausių, vienu populiariausių ir žiūrimiausių visų laikų filmu, giliai įsirėžusiu žiūrovų atmintin.

Tačiau "Titaniką", buvusį XX amžiaus pelningiausiu filmu, nukarūnavo paties J. Camerono režisuotas "Įsikūnijimas" (orig. "Avatar", 2009), uždirbęs 2,78 milijardo JAV dolerių. Šiuo metu režisierius pluša ties filmo tęsiniu, kuris kino ekranus turėtų išvysti 2014-aisiais. Planuojama, jog dar po metų bus išleista ir trečioji filmo dalis. Šiuo metu režisierius ir jo komanda diegia moderniausias technologijas J.Cameronui priklausančioje studijoje "Lightstorm Entertainment" bei kuria naujas kompiuterines programas, padėsiančias kuriant filmus.

Būtent "Įsikūnijimas" Holivude, o vėliau ir pasaulyje įžiebė žiūrovų meilę 3D formatui, tad tikimasi, jog trimatis "Titanikas" taps vienu žiūrimiausių 2012-ųjų metų filmų. Šiais metais filmas mini 100-ąsias laivo katastrofos metines. Šį balandį į kelionę turėtų leistis kruizinis laivas, atkartosiantis tikslią 1912-aisiais nuskendusio lainerio kelionę iš Sautamptono Anglijoje į Niujorką Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Lietuvos ir viso pasaulio kino teatrų ekranuose į paskutinę savo kelionę legendinis laivas išplauks balandžio 12-ąją, praėjus savaitei nuo laivo katastrofos šimtmečio minėjimo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder