Jaunimo įamžintos akimirkos džiugina neringiškius

Jaunimo įamžintos akimirkos džiugina neringiškius

Originali fotografijų paroda "Neringos jaunimas" tęsiasi. Pirmoji ekspozicija vykusi Nidos kultūros ir turizmo centre "Agila", pritraukė daug žmonių, neabejingų fotografijai. Taigi šiemet nuspręsta vėl visus pakviesti pasidalinti įamžintais įspūdžiais.

"Neringos jaunimo apskritasis stalas" organizavo nuotraukų konkursą "Neringos jaunimas". Sulaukta daugiau nei 100 nuotraukų, todėl kompetentingai komisijai teko nelengvas darbas atrinkti 25 geriausias fotografijas, kurias nuspręsta eksponuoti fotoparodoje. Žinoma, unikaliausių nuotraukų autoriai buvo apdovanoti prizais.

Šiemet antrajam "Neringos jaunimas" parodos etapui duris atvėrė Juodkrantėje įsikūręs Liudviko Rėzos kultūros centras. Visi susirinkusieji gėrėjosi ne tik demonstruojamomis fotografijomis, bet ir jaukiu koncertu. Pasirodė "Neringos jaunimo apskritojo stalo" narės – Agnė Šimkūnaitė, Paulina Lendraitytė, Emilija Lendraitytė, bei svečiai iš Plungės, grupė "Poise Kol".

"Džiaugiuosi, kad Neringos jaunimas yra toks aktyvus ir nepraleidžia nė vienos progos parodyti savo sugebėjimus. Nuotraukose įamžinti vasaros įspūdžiai pakels nuotaiką niūriomis žiemos dienomis ar šaltais vakarais. Tad visus kviečiu apsilankyti fotografijų parodoje ir pasimėgauti Neringos jaunimo užfiksuotomis akimirkomis", - minėjo fotografijų parodoje apsilankęs Neringos savivaldybės tarybos narys Andrius Bagdonas.

Paroda veiks iki kovo 21 dienos, tad visus mielai kviečiame užsukti pasigėrėti talentingo jaunimo darbais.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder