"Klaipėdos nafta" globoja jaunuosius džiazo atlikėjus

"Klaipėdos nafta" globoja jaunuosius džiazo atlikėjus

Vykdydama savo veiklą AB „Klaipėdos nafta“ (Bendrovė) vadovaujasi tvaraus verslo plėtros principais, kurie apima socialinę atsakomybę ir įvairias socialines iniciatyvas. Todėl Bendrovė investuoja į papildomas veiklas, didinančias ne tik ekonominę grąžą investuotojams, bet ir remia įvairiausius socialinius, kultūrinius, edukacinius, pilietinio ugdymo projektus Klaipėdos regione. Šį sykį „Klaipėdos nafta“ su asociacija „Klaipėdos džiazo festivalis“ pratęsė bendradarbiavimą ir pasirašė paramos sutartį.

Sutarties tikslas yra teikti paramą visuomenei naudingam tikslui – kultūros vertybių puoselėjimui, 2016 m. Klaipėdos Pilies džiazo renginio programos organizavimui.

„Kiekvienais metais Bendrovė skirdama finansinę paramą vienam ar kitam subjektui vertina ne tik paramos tikslus, bet ir realų tikslų įgyvendinimą bei progresą. Būtent dėl asociacijos „Klaipėdos Pilies džiazo festivalio“ veiklos, galima teigti, jog festivalio meninė kartelė kasmet ženkliai kyla aukštyn, keldama jo organizatoriams vis naujus reikalavimus tiek sau, tiek atlikėjams. Programoje pasirodo ne tik augantys džiazo muzikos atlikėjai, bet ir žymiausi Europos ir pasaulio atlikėjai“, - kalbėjo Mantas Bartuška, AB „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius.

Tai jau ketvirtas sezonas, kaip Bendrovė puoselėja bendradarbiavimą su džiazo festivalį sukuriančia asociacija.

„Dėka „Klaipėdos naftos“ pagalbos galime įgyvendinti vieną iš festivalio dalių, kuri susijusi konkrečiai su vaikais ir jaunimu, t.y. „Jaunoji džiazo banga. Unikalus Klaipėdos miesto renginys, į uostamiestį birželio pradžioje sukviečiantis beveik 2 tūkst. vaikų ir jaunimo chorų bei ansamblių dalyvių iš visos Lietuvos. Šiųmetinė „Jaunoji džiazo banga“ – jau 5-oji, jubiliejinė, todėl socialinė partnerystė itin brangi“, – sakė asociacijos direktorė Inga Grubliauskienė.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder