Išleidžiamas naujasis Patricia Kaas albumas

Išleidžiamas naujasis Patricia Kaas albumas

Kitų metų balandžio 26 d. įspūdingiausią šou savo karjeroje Vilniuje pristatysianti dainininkė Patricia Kaas pradžiugino savo gerbėjus ypatinga dovana. Šiandien, lapkričio 5 d., yra oficialiai išleidžiamas naujasis atlikėjos albumas „Kaas Chante Piaf“ (liet. k.: „Kaas dainuoja Piaf“). Šis darbas, kaip ir netrukus prasidėsiančios pasaulinės gastrolės, yra skirtas prieš 50 metų mirusios legendinės pracūzų estrados žvaigždės Edith Piaf atminimui.

Laiko patikrintos ir auksine estrados klasika tapusias Edit Piaf dainos, kurias albume „Kaas Chante Piaf“ įamžino Patricia Kaas suskambo visiškai naujai. Naują skambesį sukurti padėjo jaunosios prancūzų electro muzikos bangos atstovai Yoannas Lemoine, dar žinomas „Woodkid“ pseudonimu, sparčiai populiarėjantis duetas „The Shoes“ ir prodiuseris, remiksuotajas ir DJ‘us Pierre-Alexandre Bussonas, save vadinantis „Yuksek“ pseudonimu.

Pagrindiniu albumo „Kaas Chante Piaf“ dainų aranžuotoju yra Abelis Korzeniowskis. Lenkų kilmės kompozitorius yra vienas geriausių teatro spektaklių ir kino filmų muzikos autorių pasaulyje. Jis kūrė dizainerio Tomo Fordo debiutinės kino juostos „A Single Man“ (vaid. Colinas Firthas, Julianne Moore) ir popkaralienės Madonnos filmo „W.E.“ (vaid. Abbie Cornish, Jamesas D'Arcy) garso takelius. Už šiuose filmuose skambančią filmą Abelis Korzeniowskis yra apdovanotas pačiais svarbiausiais kino industrijos apdovanojimais: „CUE“, „ICS“, „AFT“, „IFMCA“ ir „World Soundtrack“, taip pat net du kartus pristatytas prestižiniam „Auksinio gaublio“ įvertinimui. Jo muzika teatro spektakliui „Kafka“ yra įvertinta „Ludwik“ apdovanojimu.

Beje, albumo pasirodymo data neatsitiktinai sutapo su Patricia Kaas pasaulinių gastrolių startu. Šiandien, lapkričio 5 d., dainininkė koncertuos prestižinėje „Royal Albert Hall“ salėje Londone, Didžioji Britanija. Specialiai šiam šou yra sukurtos įspūdingos dekoracijos ir savita scenografija. Koncerte žiūrovai ne tik išgirs Edit Piaf išgarsintas dainas, bet ir turės unikalią galimybę pamatyti iki šiol niekur nepublikuotas jos nuotraukas ir vaizdo medžiagą.

„Kaas Chante Piaf“ gastrolių metu Patricia Kaas naująją savo programą taip pat pristatys didžiausiose pasaulio salėse: „Carnegie Hall“ Niujorke (JAV), „Olympia“ Paryžiuje (Prancūzija), Valstybiniame akademiniame teatre „Maskvos operetė“ Maskvoje (Rusija), „Sejong Cultural Center“ Seule (Pietų Korėja) ir kitose. Planuojama, kad gastrolių „Kaas Chante Piaf“ metu Patricia Kaas surengs net 45 koncertus Didžiojoje Britanijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kanadoje, Rusijoje, Ukrainoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Austrijoje, Nyderlanduose, Belgijoje, Šveicarijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Daugelyje šalių vyks net po kelis „Kaas Chante Piaf“ koncertus. Balandžio 26 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje vyksiantis Patricia Kaas šou bus vienintelis dainininkės koncertas Lietuvoje.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder